a

Siam software voor VIB’s

Siam ontwikkelt software waarmee leveranciers van (mogelijk) gevaarlijke, chemische stoffen op eenvoudige wijze veiligheidsinformatiebladen (VIB’s of SDS) met etikettering kunnen produceren (Chemeter). SdSArea is een tool waarmee onze relaties hun veiligheidsinformatiebladen automatisch beheren en distribueren.

 
Innovativiteit als uitgangspunt

Vanaf de start in 2007 wordt Siam gekenmerkt door z’n innovatieve instelling en kracht bij de ontwikkeling van software. Daarnaast onderscheidt de onderneming zich door een uitstekende ondersteuning aan bedrijven die zich bezighouden met ontwikkeling, productie en levering van chemische grondstoffen en mixtures. Denk daarbij bijvoorbeeld aan schoonmaakproducten, verven, vernissen, harsen, textielkleurstoffen, rubber, veevoer, distributeurs, enz.

 

Onderscheidende kenmerken

Met Siam software voor veiligheidsbladen kunnen producenten van chemische stoffen op eenvoudige wijze voldoen aan de wettelijke verplichtingen bij het internationaal vermarkten van hun producten. Denk aan de productie van veiligheidsinformatiebladen (GHS, CLP), de etikettering en het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR).

 

Partnerschap met toonaangevende partijen in de markt

Dankzij onze partnerschappen met toonaangevende instituten in de chemische industrie nemen we deel aan ontwikkeling en aanpassing van regelgeving ten voordele van al onze klanten.

 

Siam werkt mét en vóór voor klanten

Uitmuntende support: wij maken het verschil

Wij zijn uniek dankzij onze voortdurende technische en klantspecifieke aandacht. Dankzij onze maximale support-inspanningen kunnen we de tijd die u nodig heeft om veiligheidsinformatiebladen te produceren, minimaliseren.
Dankzij de zeer brede kennisbasis van onze specialisten op de meest uiteenlopende terreinen, kunnen we efficiënt en effectief reageren op al uw vragen.

 

Software ontwikkelt voortdurend verder

Mede onder invloed van de voortdurend veranderende wetgeving, ontwikkelt ook onze software. Daarmee sluit deze op ieder moment naadloos aan bij de behoefte die u als chemie-producent ervaart. Met onze online training wordt u continu geïnformeerd over nieuwe wetgeving en uitbreiding van de functies en mogelijkheden van onze software.

 

We stoppen niet met groeien

Met ons internationale netwerk van vertegenwoordigers en medewerkers ondersteunen we onze klanten in meer dan 50 landen.
De community van Chemeter-gebruikers groeit met de dag en strekt zich uit over de hele wereld. Onze meer dan 1000 klanten zijn ons beste visitekaartje.

Ja, ik wil vrijblijvend een gratis demo van Siam-it software

12 + 10 =